Kapcsolat


As. de vanatori Crisana Hunting

Székhely és munkapont:
Str. Regele Ferdinand, nr. 2,
Salonta, Bihor, Romania

Tel / fax: 0040-259-373-025
                       0040-259-373-055
Mobil: 0040-722-345-141
E-mail: crisanahunting@yahoo.comÜdvözöljük a Crisana-Hunting.ro!


CRISANA HUNTING előmozdítása racionális játék, annak érdekében, hogy fenntartsák a természetes egyensúlyt: ragadozó és zsákmányállat plantivor az egyik kezét, és az élő környezet között.

E célból az előrehaladás figyelemmel kísérése a játék, mind a mennyiség és a minőség, mindig nyomon követése a játék optimálisan hatékony, jól strukturált, hogy részesüljenek nagylelkű vadászati ​​kvóták tekintetében minimális kárt a mezőgazdasági és környezetvédelmi, erdei élet.

A CRISANA HUNTING érzi ellenállhatatlan belső hívások a vadászat és a természet.

Tudod, az igazi szenvedély és az elégedettség a sport-és elegáns megszerzésének módja játék. Mi segítünk Önnek, hogy megértsék, hogy a minőség jön először (miért és hogyan vadászat), a mennyiség helyett (a vadászat).
Tudod, az elégedettség által biztosított pontot szerzett és a büszkeség trófeavadászat kívánt képet.

Mi vagyunk a pragmatikus, és mi akadályozza által térben és időben a gyakorlatban a vadászat nem veszélyezteti semmilyen módon, egész éven át tartó tevékenység.
Protect élőhely játék, ami azt jelenti, hogy a védelem nélkül élőhelyek védelme továbbra is utópia.

Vállaljuk a felelősséget vadászat legacy hagyjuk jövő generációk számára.
CRISANA HUNTING vadászok ölni a játékot, de vadászik.


Íme néhány ok, amiért számíthatsz CRISANA HUNTING, ahol a vadászat a hobbija a vadászat, a helyes egyensúlyt a természetben és az emberi társadalomban.

        Asociatia de vanatori Crisana Hunting   ©   Minden jog fenntartva. Rólunk    |   Szolgáltatások   |   Tróféák   |   Kapcsolat